ENEN
Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Ti je ketu : Shtëpi> Rreth nesh

Profili i Kompanisë


Zhuzhou Zonco Sinotech Material Co rezistente ndaj konsumit,. LTD. është një fabrikë e cila është e përqendruar në saktësinë e komponentëve rezistente ndaj konsumit dhe kërkimit dhe prodhimit të materialeve të reja, marketingut, ndërkohë, ne ofrojmë produkte me kosto efektive dhe zgjidhje opsionesh materiale për ata klientë që kërkojnë produkte me performancë të lartë të përdorura në kushte pune ekstreme komplekse.
Produktet kryesore: pjesë rezistente ndaj konsumit të aliazhit të fortë, pjesë të përbëra rezistente ndaj konsumit me matricë metalike, materiale pluhuri super të forta, etj.
Kompania jonë ka një aftësi të fortë për të transformuar kërkimin shkencor në prodhim aktual. Ne mund të bëjmë sasi të mëdha me kosto të ulët. Produktet përdoren gjerësisht në shpimin dhe minierat e naftës dhe gazit natyror, industrinë kimike, industrinë kimike të qymyrit, valvulën e pompës, energjinë diellore, energjinë bërthamore, industrinë ushtarake, automobilat, makineritë e ndërtimit të minierave, materialet e avancuara dhe industri të tjera.

KAPACITETI I PRODUKTIT


Avantazhi ynë


CERTIFIKATA LIDHUR


Kategoritë e nxehta