ENEN
Të gjitha kategoritë

PRODUKTET e nxehta

Kushineta radiale e karabit tungsteni TC me aftësi të mira veshëse për motorin me vrima

Kushineta radiale e karabit tungsteni TC me aftësi të mira veshëse për motorin me vrima

Rotorët dhe statorët e karabit të tungstenit Mwd Industry Oil

Rotorët dhe statorët e karabit të tungstenit Mwd Industry Oil

Grykë karabit tungsteni me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë për copa shpuese PDC në industrinë e naftës dhe gazit

Grykë karabit tungsteni me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë për copa shpuese PDC në industrinë e naftës dhe gazit

Priza dhe sedilja e valvulës së mbytjes së kontrollit të rrjedhës së personalizuar sipas vizatimeve

Priza dhe sedilja e valvulës së mbytjes së kontrollit të rrjedhës së personalizuar sipas vizatimeve

Pjesë valvulash statike/dinamike të karabit tungsteni për veglat e vrimave të përdorura në industrinë e naftës dhe gazit

Pjesë valvulash statike/dinamike të karabit tungsteni për veglat e vrimave të përdorura në industrinë e naftës dhe gazit

Karabit Drilling Dies Steel Steel Vizatim Pjesë Veshje karabit Tungsten

Karabit Drilling Dies Steel Steel Vizatim Pjesë Veshje karabit Tungsten

RRETH NESH Profili i Kompanisë

Zhuzhou Zonco Sinotech Material Co rezistente ndaj konsumit,. LTD. është një fabrikë e cila është e përqendruar në saktësinë e komponentëve rezistente ndaj konsumit dhe kërkimit dhe prodhimit të materialeve të reja, marketingut, ndërkohë, ne ofrojmë produkte me kosto efektive dhe zgjidhje opsionesh materiale për ata klientë që kërkojnë produkte me performancë të lartë të përdorura në kushte pune ekstreme komplekse.
Produktet kryesore: pjesë rezistente ndaj konsumit të aliazhit të fortë, pjesë të përbëra rezistente ndaj konsumit me matricë metalike, materiale pluhuri super të forta, etj.
Kompania jonë ka një aftësi të fortë për të transformuar kërkimin shkencor në prodhim aktual. Ne mund të bëjmë sasi të mëdha me kosto të ulët. Produktet përdoren gjerësisht në shpimin dhe minierat e naftës dhe gazit natyror, industrinë kimike, industrinë kimike të qymyrit, valvulën e pompës, energjinë diellore, energjinë bërthamore, industrinë ushtarake, automobilat, makineritë e ndërtimit të minierave, materialet e avancuara dhe industri të tjera.

ZBATIMI I PRODUKTIT

Ne jemi një fabrikë e cila është e fokusuar në saktësinë e komponentëve rezistente ndaj konsumit dhe kërkimit dhe prodhimit të materialeve të reja, marketingut

Kategoritë e nxehta