EN
sadaya Kategori
EN

Tentang Kami

Anjeun aya didieu : Bumi> Tentang Kami

propil pausahaan


Zhuzhou Zonco Sinotech Wear-resistant Material Co,. LTD. nyaéta pabrik anu fokus kana precision komponén tahan maké jeung panalungtikan bahan anyar jeung produksi, pamasaran, Samentara éta, kami nawiskeun produk ongkos éféktif jeung solusi pilihan bahan pikeun maranéhanana konsumén anu neangan produk kinerja tinggi dipaké dina kaayaan kerja kompléks ekstrim.
Produk utama: alloy teuas bagian maké-tahan, logam matrix komposit bagian maké-tahan, bahan bubuk superhard, jsb.
Pausahaan urang gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngarobih panalungtikan ilmiah kana produksi aktual. Urang tiasa ngadamel kuantitas ageung kalayan béaya rendah. Produk anu loba dipaké dina pangeboran minyak jeung gas alam jeung pertambangan, industri kimia, industri kimia batubara, klep pompa, tanaga surya, tanaga nuklir, industri militér, mobil, mesin konstruksi pertambangan, bahan canggih tur industri lianna.

KOMUNITAS PRODUK


kauntungan urang


SERTIFIKAT patali